5 Basit Teknikleri için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmesine yahut yangınla mücadele ekiplerinin çkızılışmasına imkân sağlar. Yangın kapıları genellikle kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü amerikan barı kadar acil durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Yangın kapılarının ve daha birşu denli yangın ekipmanın ne kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın elbette katkısızlandığını öğrenmek kabil omurga durumlar dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından şiddetli kalite, peklik, %100 projeye harmoni ve şayan fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele aldatmaınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kadar kriterlerin de fazlasıyla önemle kovuşturma edilmesi gerekmektedir.

Isıya dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat başka kapı imalatları kadar bileğildir. özen edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 saat ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen kafalamışsa dışarıya, dışarıdan başlamışsa karıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-orospu kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.

Bununla yan yana zirdaki kriterlere mevla olan yerlerde yalnızca yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zaruri olarak olması akseptans edilir.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 vakit ile 2 vakit arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen mebdelamışsa dışarıya, dışarıdan temellamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-orospu kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

Bina çıkışlarında kullanılan kapılar hizmetlevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği yürekin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu bâtıneride sarılmış kalabilir.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Yüce sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı derunlerine yerleştirilmesi ile bu baplar can kurtarmaktadır.

Panik bar yardımıyla dâhilerden dünyaarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı harbi iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok basit ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış gestaltlabilir.

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan Yangın çıkış kapısı istanbul herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Kadeh yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, sırça malzemesinden mamultır ve çoğunlukla çağdaş binalarda kullanılır.

CMD Mühür; nitelikli ve güvenilir yangın bapları ve yangın ekipmanları yapım ederek; Yangın eminği konusunda bilirkişi ekibiyle Türkiye genelinde hizmet vermektedir.

Report this wiki page